Tijd voor een feestje!

Wanneer heb jij voor het laatst een feestje gevierd?

En dan bedoel ik niet een verjaardag of een bruiloft. Nee, een feestje voor jezelf waarmee je viert dat je trots bent op iets wat je gehaald of bereikt hebt

 

tijd voor een feestje!
tijd voor een feestje!

Nog even en dan is het jaar afgesloten. Een natuurlijk moment om terug te kijken wat het afgelopen jaar je heeft gebracht. En een mooi moment om plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Als ik zelf terugkijk, heb ik een intensief maar mooi jaar achter de rug. Ik heb een inspirerende opleiding gevolgd, heb het faillissement van mijn werkgever doorgemaakt en heb fundamentele keuzes gemaakt over mijn carrière. Een jaar vol waardevolle lessen en persoonlijke groei. Ik ben flink uit mijn comfortzone gestapt. Heb tegen bergen opgekeken en deze beklommen, ben angsten tegengekomen en heb toch over het ravijn heen durven springen.

 

Na een periode van rust en bezinning is het nu tijd om verder te gaan. In het nieuwe jaar ga ik verder als zelfstandig trainer & coach. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. Ik ga verder met mijn passie om mensen te inspireren en te begeleiden in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Eén ding dat ik  het afgelopen jaar geleerd heb, is om na een belangrijke stap de tijd te nemen om het te vieren. Een feestje voor jezelf, een moment om even stil te staan bij wat je gedaan of bereikt hebt. Zelf trakteer ik mij dan op een heerlijke cappuccino,  een mooi boek of een wandeling over het strand. Gewoon even iets leuks voor mijzelf en ondertussen genieten van het behaalde resultaat.

Hoe zit het met jou? Heb jij al teruggekeken op afgelopen jaar? Welke stappen heb jij gezet en welke prestaties heb jij volbracht? Waar ben jij trots op en welke feestjes heb je hier voor gevierd?

Heb je wellicht ook feestjes overgeslagen omdat je door bent gegaan met de waan van de dag? Als dat zo is, neem dan nu even de tijd om eens bewust stil staan bij alles wat je gedaan en bereikt hebt dit jaar. Waar ben je trots op, hoe klein ook, waar wordt je blij van? En dan, hang de slingers eens uit en vier een feestje! Geniet ervan, wees trots op jezelf en verwen jezelf eens met iets leuks.

Voor nu wens ik je hele warme feestdagen met je geliefden en vrienden. En voor het nieuwe jaar: daag jezelf eens uit om uit je eigen comfortzone te stappen en een berg te beklimmen. Zo blijf je leren.  Als je daarbij een steuntje in de rug kan gebruiken, laat het mij weten. Ik loop graag een eindje met je mee.

© Marta van Sitteren, december 2012

2 Comments

 1. Wilmy | | Beantwoorden

  Hai Marta,

  Gefeliciteerd met je nieuwe leven! Met bewondering lees ik wat je schrijft over je ontwikkeling. Zullen we in 2013 een keer samen cappuccino drinken en bijpraten?

  Geniet van alles en tot ziens!

  Groet van Wilmy.

 2. Harry Vlaar | | Beantwoorden

  Hoi Marta,

  Gefeliciteerd met deze nieuwe stap in je loopbaan en leven. Ik wens alle goeds en heel veel succes toe!

  Harry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial