Groei vanuit flow cirkel

Zet stappen vanuit jouw flow en inspiratie

Veel zelfstandige ondernemers vol goede ideeën maar zijn met 101 dingen tegelijk bezig waardoor ze het lastig vinden om de ideeën daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Ook zijn er mensen die telkens weer uitdagende rationele doelen formuleren maar waarbij het telkens niet lukt om deze te realiseren waardoor de moed gaat zakken. Alleen vanuit inspiratie of alleen vanuit wilskracht of ratio ondernemen werkt niet meer. Het vraagt een combinatie van alle drie waardoor vanuit afstemming en flow kunt groeien.

En laten we eerlijk zijn…

…het grootste obstakel in het realiseren van je plannen ben je zelf.

Zeker wanneer je alleen werkt, of vanuit huis, kan het lastig zijn om jezelf aan de gang te krijgen. Of om jezelf te blijven motiveren in de periodes dat het minder lekker gaat om stappen te blijven zetten. Zeker wanneer je weet dat iets goed is om te doen maar best heel spannend is. Op zulke momenten komt de twijfel, de zelfkritiek en de angst naar boven en gaan  we allerlei niet effectieve dingen doen. Zoals uitstellen, onszelf afleiden met sociale media of onzin klusjes, we gaan ons vergelijken met anderen, onszelf kleiner maken, ons idee afkraken of zelfs afblazen. Uiteindelijk constateer je een jaar verder dat die goede plannen nog steeds op de plank liggen, onder een steeds dikkere laag stof.

En dit is zo ontzettend jammer….

Jouw ideeën en ingevingen zijn er niet voor niets. Ze zijn bij jou gekomen om uitgevoerd te worden anders waren ze wel naar een ander gegaan. Laat je niet weerhouden door angst, je criticus of andere obstakels maar blijf in jouw creatiekracht staan en werk van daaruit stap voor stap voorwaarts. Je hoeft de hele trap niet te zien, alleen de volgende trede.

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn om

  • samen met een vertrouwde, leergierige, zelfbewuste groep ondernemende mensen die dingen aan te pakken waar je blij van wordt en stappen te zetten in je grootste of kleine plannen?
  • Om stap voor stap door wekelijks geïnspireerde doelen en acties te formuleren met plezier kunt groeien.
  • Elkaar te motiveren en inspireren om stappen te zetten in de zakelijke en persoonlijke groei.
  • Van elkaar te leren en je persoonlijk leiderschap te vergroten?
  • Om een ondersteunende stok achter de deur te hebben?

Spreekt dit je aan?

Dan wil ik je uitnodigen om deel te nemen aan de ‘Groeien vanuit flow cirkel’

Deze Cirkel is een inspiratie en focusgroep voor ondernemers die willen groeien vanuit hun natuurlijke flow op hun eigen wijze zonder voorgekauwd stappenplannen of modellen. Jij weet zelf het beste wat je te doen hebt! Puur door af te stemmen op jouw innerlijke kompas en flow en met support van de groep, ga je stappen zetten waar je tegenop ziet of onzeker over bent.

Zie het als een mooie stoel die je op alle punten steunt. Je kunt actief aan het werk maar ook even tot jezelf komen en afstemmen op wat je nodig hebt. Je wordt uitgedaagd, geïnspireerd, bemoedigd en gesteund zodat je gaat doen waarvan je weet dat goed is maar om welke reden dan ook uitstelt.

Een maand lang komen we op maandagochtend om 9 uur online bij elkaar met een kleine groep ondernemers. We stemmen ons af op onze eigen flow, we kijken terug op de afgelopen week en delen onze (kleine of grote) geïnspireerde acties voor de komende week en maand. We combineren ons hart met ons hoofd. Je werkt vanuit jouw eigen flow en inspiratie en zet dit om naar kleine haalbare acties die je in jouw eigen tempo uitvoert. De aanmoediging en steun van de groep helpt je om te blijven stappen, ook wanneer het lastiger is.  Zie het als een stok achter de deur. Geen smoesjes meer en geen uitstelgedrag maar stappen zetten die je eerder wellicht uitstelde. Voor extra support en motivatie tussendoor is er een besloten facebookgroep beschikbaar.

Voel dit goed voor jou wanneer je dit leest?

Praktische zaken

  • De start van de volgende ronde is op maandag 29 mei
  • We komen online samen via Hangouts
  • Deelname is € 49,- voor één maand (excl BTW).