Gratis E-boek: 9 tips voor meer rust in je hoofd

In onze maatschappij wordt er een groot beroep gedaan op ons hoofd.

Dagelijks krijgen worden we overspoeld door veel informatie. We brengen veel tijd door werkend met ons hoofd en achter de computer. Ons hoofd maakt veel overuren, zit vaak overvol met gedachten en dingen die we niet moeten vergeten. Het hoofd krijgt amper tijd om écht tot rust te komen.

We blijven denken, willen niets missen en niets vergeten. Het denken wordt dan piekeren en ze draaien maar rondjes in het hoofd. Dat kost veel energie en het maakt dat je minder goed naar je lichaam, gevoel of intuïtie kunt luisteren.

Dit kan knap vermoeiend zijn.

Gratis E-book voor meer rust in je hoofd
Gratis E-book voor meer rust in je hoofd

 

Het kan ook anders. 

Laat je hoofd vóór je werken in plaats van tegen je.  Leer om de volumeknop van je hoofd regelmatig even zachter te zetten of je hoofd tot rust te brengen. De voordelen zijn:

  • je kunt je beter focussen en concentreren
  • je vermindert stress
  • je kunt je hoofd gebruiken voor écht denkwerk en geen onnodige andere dingen

Hoe doe je dat? 

Dat kun je lezen in het GRATIS E-boek “9 tips om je hoofd tot rust te brengen”. Ik geef daarin tips en manieren om meer rust in je hoofd te krijgen.

En nee, maak je geen zorgen je hoeft ze niet allemaal toe te passen. Je kiest gewoon een manier die bij je past en die probeer je een paar weken uit een paar minuten per dag. Ervaar wat het voor je doet.

 

Vul hieronder je naam en emailadres in.

Je krijgt dan een bevestigingsmail en daarna kun je gelijk het GRATIS e-book downloaden. Let wel op als je een g-mail adres hebt dat mijn mails bij jou in de reclamemap terecht kunnen komen.

Als extra bonus ontvang je maandelijks mijn E-zine met inspirerende informatie en tips over ontspannen werken, productiviteit en persoonlijke ontwikkeling.

Veel plezier met lezen!

Met hartelijke groet

Marta

Vraag gratis E-book aan