Ben jij een bewuste, eigenzinnige, veelzijdige, creatief denkende ondernemer? Volg je geen standaard stappenplannen maar doe je het graag op je eigen manier met vallen en opstaan? Is het ondernemerschap voor jou meer dan alleen geld verdienen maar is het ook een manier om jezelf te ontwikkelen en een positieve bijdrage te leveren aan je omgeving?

Dan ben je op de goede plek terecht gekomen. Je kunt het namelijk best op jouw eigen manier doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

Waarom zou je lid worden?

Ontmoet ondernemers zoals jij en ik

Je bent niet de enige met het verlangen om op jouw eigen wijze te ondernemen zonder gouden formules en stappenplannen. Ontmoet hier ondernemers die net als jij het op hun eigen wijze en eigen tempo willen ondernemen en groeien. Je kunt er sparren, feedback vragen en geven, delen, netwerken en on- en offline samenwerken.

Je vindt er echte gesprekken

De Oase is een online, besloten,  positieve, afleidingvrije omgeving voor zelfstandig ondernemers. We delen onze ervaringen en de echte verhalen van achter de schermen en de up & downs van het ondernemen buiten de gebaande paden.

En natuurlijk hebben we ook plezier en koffieautomaat praatjes maar we delen niet onze babyfoto’s of kattenvideo’s. Daar zijn andere plekken voor…

Samen leren en groeien

Het ondernemen op jouw eigenzinnige wijze zorgt voor een enorme persoonlijke groei, op jouw manier en in jouw tempo. Ieder leert zijn of haar eigen lessen maar je hoeft het niet alleen te doen. Hier kun je inspiratie vinden, motivatie en online cursussen en challenges. Jij bepaalt wat je leert en wat je nodig hebt maar samen leren en groeien maakt het soms makkelijker en leuker onderweg.

Betere keuzes maken

Het draait niet om snelle groei en non-stop werken maar om afstemming met wie jij bent en wat jij nodig hebt. Laat je niet afleiden en onderneem volgens de waarden die jij belangrijk vindt en blijf je eigen pad volgen.

.

.

Wat kun je vinden in de Oase?

 • Onderwerpen, discussies en vragen met betrekking tot jouw ontwikkeling als ondernemer, persoonlijke leiderschap en bewust en eigenzinnig ondernemen.
 • Een besloten online platform met gelijkgestemde bewuste ondernemers om te delen, sparren, te leren, te groeien en te experimenteren.
 • Open gesprekken over de pieken en dalen van het ondernemen op jouw eigen wijze.
 • Een paar keer per jaar een online cursus of webinar die je ondersteunt bij het ondernemen op jouw eigenzinnige wijze.
 • Elk kwartaal een thema aansluitend op het seizoen in de vorm van opdrachten en uitdagingen die je helpen om te groeien als ondernemer
 • Een groeiende verzameling meditaties die je helpen om dichtbij jezelf te blijven, het opschonen van energie en overtuigingen rondom thema’s die je tegenkomt bij het eigenzinnig ondernemen.
 • Eens per maand (minimaal) een online doe-dag (wellicht later ook offline) om samen werk te verzetten en aan de slag te gaan.
 • Eens per maand (of vaker naar wens) online sparren en inspiratie op doen in de vorm van een intervisie/mastermind bijeenkomst.
 • Een online open podium om nieuwe ideeën uit te proberen of te promoten.
 • Makkelijk toegang via computer of de app op de telefoon.
 • En wat er verder nog ontstaat aan initiatieven uit mijn oneindige inspiratie 🙂

Voel je een ‘ja’ bij het lezen van bovenstaande tekst? Meld je dan aan via de oranje knop en ik stuur je de informatie die je nodig hebt om te starten.  

Heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder. Zo niet, stuur mij dan een berichtje dan plannen we een belafspraak.

.

.

Mijn motivatie

Sinds mijn start als ondernemer in 2012 heb ik altijd netwerken en bijeenkomsten bezocht om andere ondernemers te ontmoeten en ter inspiratie. Veel netwerken waren te zakelijk en anderen waren juist te vrijblijvend. De paar netwerken met de juiste mix zijn inmiddels gestopt. Omdat je als zelfstandige veel alleen werkt, mis ik een groep en een plek om te sparren, open en écht van elkaar te leren en elkaar vleugels te geven. Dat hoop ik samen te creëren in De Oase.

FAQ’s

Wat ga ik leren in de Oase?

Dat is helemaal aan jou! De Oase is geen online cursus of programma. Het is een groeiende broedplaats voor eigenzinnige ondernemers. Een plek waar jij als ondernemer kunt zijn en groeien op jouw manier en in jouw tempo. Jij bepaalt wat je nodig hebt en wat je wilt halen en brengen. Wanneer je iets mist binnen het platform rondom het onderwerp persoonlijke ontwikkeling en ondernemen op jouw eigen wijze, laat het mij dan weten en ik kijk of ik het kan maken.

Wat maakt de Oase anders dan een besloten facebookgroep?

Laten we eerlijk zijn… wordt je nog blij van Facebook en krijg je daar energie van? Ik niet meer, vandaar de keuze voor een ander platform. En hoe vaak zit je op Facebook of Linkedin en ben je vergeten wat je daar wilde doen? En daarbij, de meeste facebookgroepen hebben een marketingdoel en willen je uiteindelijk binden voor een dienst of programma. De Oase heeft een ander doel. Het is een positieve, besloten plek zonder afleidingen. Om te kunnen leren, groeien en experimenteren in een nieuw soort ondernemerschap. Dus geen advertenties, geen overload aan (negatieve) informatie en prikkels, nietszeggende discussies of negatieve commentaren.

In ’De Oase’ ondersteunen we elkaar, leren we samen en houden we elkaar scherp in het ondernemerschap. Het is een besloten, betaalde lidmaatschap om de mensen aan te trekken die hier echt willen zijn en willen bijdragen aan hun groei en die van een ander.

Wanneer dit je aanspreekt ben je van harte welkom!

.

.

Hoor ik wel tot de doelgroep?

Van doelgroepen en hokjes hou ik niet. De belangrijkste gemene deler is dat je ondernemer (zelfstandige of freelancer) bent en dat je dit op jouw eigen manier wilt vormgeven. Waarschijnlijk herken je jezelf ook in de volgende waarden: Je bent gericht op samenwerken in plaats van concurrentie. Je bent gericht op leren en persoonlijke ontwikkeling. Je bent veelzijdig en creatief in je denken en je wilt een positief verschil maken met jouw bedrijf.

Twijfel je nog, dan kunnen we een telefonische afspraak maken om te bespreken of de Oase op dit moment iets voor je is.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik ontevreden ben?

Nee je committeert je aan het termijn dat je hebt aangegeven. Ik zal je vertellen waarom. Een gevolg van het eigenzinnig ondernemen is dat er soms emoties en ongemakken bovenkomen die we liever wegstoppen. Als trainer en coach zou ik je een makkelijke uitgang geven om te ontsnappen als het ‘niet leuk’ is of het niet werkt. Het vraagt namelijk ook iets van jou, zoals commitment, actie, betrokkenheid, openheid en leergierigheid.

Wanneer je niet gevonden hebt wat je zoekt of het niet gaat zoals jij wilt kun je mij altijd een bericht sturen. Dan kan ik kijken wat ik extra kan bieden in de Oase of aan persoonlijke ondersteuning.