Coaching voor ondernemers

Voor meer rust in het hoofd, tijd en energie

 

kennismakingsgesprek 2

Intakegesprek

Wat kan ik voor je betekenen?

Het kan een hele stap zijn om een coach in te schakelen en een coachtraject te beginnen. Het is belangrijk dat er een goede match is tussen jou en een coach. Een intakegesprek is zowel om kennis te maken maar ook om helder te krijgen waar de coaching zich op gaat richten en naar welke resultaten gewerkt wordt.

Wil je zaken veranderen en ben je serieus op zoek naar een coach, vraag dan dit intakegesprek aan. Samen kunnen we kijken welke werkwijze voor jou geschikt is.

button - ja ik wil kennismaken

 

 

 

De ondernemerswandeling (1,5 uur)

Voor hernieuwde focus en inspiratie

De ondernemerswandeling is een mooi moment om even te ontspannen, jezelf eens in de spiegel te kijken en te bedenken hoe je anders zou willen werken. Zeker wanneer je vaak zelfstandig werkt, kan het fijn zijn om eens met iemand te sparren die je helpt om gedachten en ideeën goed op een rijtje te zetten.

button - ja ik wandel mee!

 

 

 

 

 

 

 

skypecoaching - nieuw

Aan de slag! Coaching op afstand

Coaching op afstand kan een goed alternatief zijn voor coaching wanneer de afstand te groot is. Het is ook een goede manier om als vervolg in te zetten op een coach- of leertraject. Je kunt het gebruiken als stok achter de deur om zaken in je dagelijkse praktijk te implementeren. Zonder excuses aan de slag dus!

De frequentie en manier van werken stemmen we gezamelijk af op jouw vraag en situatie.

 

button - ja ik wil investeren in mijzelf

 

 

 

 

 

coaching - nieuw

Coaching op maat  (5 sessies)

Om persoonlijk en zakelijk te groeien als ondernemer

Heb je last van een overvol hoofd, chronisch tijdgebrek en hoge werkdruk en wil je hier verandering in brengen? Of heb je een andere vraag als ondernemer waar je begeleiding van een coach voor wilt hebben?

Omdat ik je over een langere periode begeleid, kun je de inzichten en veranderingen goed in je dagelijks leven implementeren. Op deze wijze kun je duurzame veranderingen in gang zetten.

Bij dit coachtraject starten we altijd met een intakegesprek om helder af te spreken naar welke doelen wij toe gaan werken. Wil je eerst een kennismakingsgesprek inplannen, neem dan hier contact met mij op. 

button - ja ik wil investeren in mijzelf

 

 

 

 

Vipdag - nieuw

Vip- dag

Leg een goede basis

Leg tijdens deze VIP-dag de basis voor Time management van binnenuit. Om op een goede manier met tijd, stress en energie om te gaan. Een intensieve en waardevolle dag waarbij mijn expertise helemaal tot jouw beschikking staat en wij helemaal op jouw situatie kunnen inzoomen. Met twee skypegesprekken zorgen we voor een goede implementatie in de praktijk. Wil je eerst een kennismakingsgesprek inplannen, neem dan hier contact met mij op. 

button - ja ik wil investeren in mijzelf